• Welcome to Blaszok the most advanced shopping theme ever crated. We are sure it will fit all your needs. Remember if you have any suggestions or ideas for future updates please share them.

 • Useful Links

  Donec placerat adipiscing sapien id consequat. Donec nec auctor nisl. Curabitur hendrerit ultricies ligula ac blandit.

  • FAQ
  • Size Guide
  • Pressroom
  • Privacy Policy
  • Career
  • Shipping
 • Customer Service

  +48 800 801 802

  Free helpline.
  For stationary and mobile phones.

  Contact Form
  • 0521 387030
  • 06 53934709
Home / Ballonvaart

Ballonvaart

Uitzwaaien-ballonvaart-paginaBallonvaart

Misschien bent u hier op de website terecht gekomen omdat u op zoek bent naar een mooi cadeau voor een speciaal iemand of om een hoogtepunt luister bij te zetten. Of gewoon voor uzelf en/of uw (klanten/zaken) relaties? Maar wat uw motieven ook zijn, elke ballonvaart is…..

een onvoorstelbare mooie belevenis.

De nieuwe indrukken, de rust, het hoog verheven zijn boven het landschap en het varen in een ballon, maakt de hele ervaring bijna poëtisch. Of om met de woorden van Leonardo da Vinci te spreken:
“want als je eenmaal daar bent geweest, zul je de aarde bewandelen met je blik naar de hemel… want daarheen reikt je verlangen”

Deze wetenschap is het die de mensen van IkeAir motiveert om aan elke ballonvaart maximaal aandacht te besteden. Zowel qua veiligheid en materialen als juist ook aan de passagiers.
Bij IkeAir hebben we er voor gekozen om met maximaal 6 à 7 passagiers per mand te varen, zodat uw ballonvaart op zijn mooist wordt beleefd. Voor grotere groepen passagiers worden meerdere ballonnen ingezet. Zodat bijvoorbeeld uw familie-/buurtfeest of zakelijk bedrijfsuitje bijna een klein ballonfestival wordt.

ballonvaart opstijglocatie

Voor aanvang van de ballonvaart:

Hoe goed alles ook is georganiseerd en gepland, de weersomstandigheden van het moment bepalen of de vaart daadwerkelijk kan plaats vinden. Daarom is er op de geplande dag van de vaart om 15.00 uur telefonisch contact over de weersverwachting en de precieze verzameltijd. De vaarten in de zomer vinden ’s ochtends 2 uur na zonsopkomst of 2 uur voor zonsondergang plaats. In de winter periode kan er gedurende de gehele dag gevaren worden.

Op de thuisbasis van IkeAir in FREDERIKSOORD wordt u gastvrij ontvangen in onze Zweedse ‘Tipi-Tent’ met een kop koffie en iets lekker. De vaartplanning wordt doorgenomen en er wordt gezamenlijk gestart met de opbouw van de ballon. Opstijgen vanaf uw eigen locatie behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden. Benieuwd naar onze unieke opstijglocatie? Bekijk onze Zweedse tipi tent op puur-beleven.nl

Overzicht prijzen en extra’s

Voor een compleet overzicht van prijzen en extra’s van de ballonvaart uitvoeringen en -arrangementen.

Ballonvaart uitvoeringen

Ballonvaren is niet iets wat u elke dag doet en de aanleiding is vaak speciaal. Daarbij komt dat de samenstelling en motivatie van de passagiers verschilt. Om daarop in te spelen heeft IkeAir een variëteit aan ballonvaarten en arrangementen samengesteld.

lees verder

Ballonvaart arrangementen

Het pioneer-ballonvaart (groeps) arrangement: Eigenlijk proberen we bij elke ballonvaart het pioniersgevoel te laten herleven. De wind bepaalt hoe de ballonvaart verder wordt vormgegeven en waar de ballon uiteindelijk weer zal gaan landen. Om de belevenis kracht bij te zetten kunnen sportieve wandelaars er voor kiezen om de ballonvaart als een ludieke dropping te zien. Na de landing komen de passagiers op eigen gelegenheid wandelend (of liftend) weer terug.

lees verder