Onze arrangementen

Prijzen per 1 april 2023

Ikeair heeft haar arrangementen zorgvuldig samengesteld en heeft voor ieder wat wils. Hieronder vindt u een viertal arrangementen en daaronder de prijs specificaties. Heb je vragen over de arrangementen of heb je bijzondere verzoeken? Schroom dan niet om ons te contacteren, wij helpen je graag!

Onze arrangementen

De Kolonie ballonvaart:

Een volledig verzorgde ballonvaart vanuit FREDERIKSOORD, champagne doop, certificaat en passagiers verzekering. (zijn standaards bij elke ballonvaart)

  • Prijs per passagier is € 189,-
  • Bij een boeking van 6 passagiers tegelijk is de prijs € 179,-

Ochtend ballonvaart:

Voor de enthousiastelingen die de moeite willen nemen bij zonsopkomst te verzamelen, wacht een schitterende belevenis “het ontwaken van de nieuwe dag, vanuit een ballon”. De meeste  ochtend ballonvaarten vinden plaats vanuit FREDERIKSOORD en rond het weekend. Het minimale aantal passagiers is 5, waardoor het raadzaam is zelf uw groep van minimaal 5 passagiers samen te stellen.

Prijs per passagier is € 199,-

De VIP-ballonvaart:

Misschien is het uw wens om een exclusieve ballonvaart met uw partner, familie of vrienden te beleven. Daarvoor is de VIP-ballonvaart ontwikkeld. Opstijgen met je eigen groep in de mand en zo gewenst op een voorkeur locatie binnen een straal van 20 km rondom Frederiksoord.

2 passagiers € 850,-
3 passagiers € 910,-
4 passagiers € 970,-
5 passagiers € 1030,-

huwelijks (aanzoek)-ballonvaart:

Dit is eigenlijk de exclusieve VIP-ballonvaart uitgevoerd in de Unified Heart ballon. Een zeer speciaal herinneringsmoment om uw partner een aanzoek te doen of ten huwelijk te vragen in alle rust. Ook voor de mensen van IkeAir is het een feest om daarbij betrokken te mogen zijn. Graag spreken we met hem of haar door de extra’s door die deze ballonvaart zo persoonlijk maakt.
VIP-ballonvaart voor twee € 850,-

Het Puur-Beleven.nl ballonvaartarrangement:

Vaak wordt gehoord dat de rust en indrukken van het ballonvaren overweldigend zijn en zeer ontspannend.

Wanneer u op zoek bent naar een heel bijzondere ballonvaart beleving. Waarbij de Zweedse tipitent wordt ingezet voor een feestelijk ontvangst en na de ballonvaart rondom het vuur.

Met de mogelijkheden een variëteit aan lekkere snacks te serveren.

Zie ook http://www.puur-beleven.nl

“Landgoed Vledderhof”  ballonvaartarrangement – nieuw – :

Een wel heel stijl vol arrangement in combinatie met het “Landgoed Vledderhof”.
U wordt in passende stijl ontvangen op het landgoed en combineert een heerlijke bed & breakfast  met een dag toeren in een oldtimer (MG TD of een Morgan) door het Drentse landschap, uitgerust met complete picknick mand. Vervolgens beleeft u het landschap in de avond opnieuw vanuit de lucht in een ballon.

Een beter landleven belevenis is er niet.
Graag passen wij dit arrangement aan bij uw persoonlijk wensen zodat het tot een topbelevenis voor u wordt. www.vledderhof.nl

Nose-and-Tasty-ballonvaartarrangement:

Dit ballonvaartarrangement is voor mensen die een goed glas wijn of whisky kunnen waarderen en weten hoe het moment vaak bepalend kan zijn voor die extra dimensie van het gezamenlijk genieten. Zij kunnen nu vanuit de ballon in alle rust een Nose-and-Tasty-belevenis ondergaan op hoog niveau.
IkeAir beschikt over een deskundige op dit gebied, die in overleg 3 speciale flessen mee aan boord neemt en deze met toelichting uit serveert. De hapjes ontbreken daarbij niet zodat er een maximale smaak sensatie plaatsvindt.

Dit ballonvaart arrangement is alleen te boeken met minimaal 5 gelijk geïnteresseerde passagiers.

Het pioneer-ballonvaart (groeps) arrangement:

Eigenlijk proberen we bij elke ballonvaart het pioniersgevoel te laten herleven. De wind bepaalt hoe de ballonvaart verder wordt vormgegeven en waar de ballon uiteindelijk weer zal gaan landen. Om de belevenis kracht bij te zetten kunnen sportieve wandelaars er voor kiezen om de ballonvaart als een ludieke dropping te zien. Na de landing komen de passagiers op eigen gelegenheid wandelend (of liftend) weer terug.

Dit ballonvaart arrangement is alleen te boeken voor minimaal 5 gelijk geïnteresseerde passagiers.
Voor grotere groepen waarbij meerdere ballonnen zijn ingezet, ontstaat er een prettig competitief moment. Welk team arriveert als eerste terug op de start locatie? Zowel zakelijk (teambuilding) als particulier (op stap met vrienden/vriendinnen) geeft dit een extra dimensie aan de ballonvaart. Bij terugkomst branden de vuren en staat een tafel gedekt met hapjes en allerlei drankjes.
Een variant hierop is dat de balloncrew fietsen meeneemt in de ballon volgwagen, zodat na de landing de passagiers fietsend terug kunnen komen.

Dit ballonvaart arrangement kan uiteraard ook met vele andere activiteiten worden gecombineerd. Graag bespreken we de mogelijkheden.

Arrangement

Prijs

Kolonieballonvaart € 189,- per passagier
Kolonieballonvaart € 179,- vanaf 6 passagiers tegelijk
Ochtendballonvaart € 199,- per passagier
VIP ballonvaart € 850,- 2 passagiers
€ 910,- 3 passagiers
€ 970,- 4 passagiers
€ 1030,- 5 passagiers
Huwelijksaanzoek in de Unified Heart ballon € 850,- 2 passagiers
Puur-Beleven ballonvaart Prijs op maat, afhankelijk van wensen
Landgoed Vledderhof ballonvaart € 790,- 2 passagiers, alleen het ballonvaren
Nose & Tasty ballonvaart € 1030,- 5 passagiers, exclusief dranken en hapjes
Pioneerballonvaart € 189,- 5 passagiers