• 0521 387030
    • 06 53934709
  • Facebook Pagelike Widget
Home / Ballonvaart

Ballonvaart

Uitzwaaien-ballonvaart-paginaBallonvaart met IkeAir.nl

Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere ballonvaart, bent u bij IkeAir.nl aan het juiste adres. De nieuwe indrukken, de rust en het hoog verheven zijn boven het landschap in een ballon maken de ballonvaart bijna poëtisch.

Deze ervaringen zijn het die ons van IkeAir.nl motiveert om elke ballonvaart tot een gedenkwaardige gebeurtenis te maken. Zowel in veiligheid en materialen als ook in het aantal passagiers.

Bij IkeAir kiezen wij ervoor om met maximaal 7 passagiers per mand te varen. Dit omdat u uw ballonvaart dan op zijn mooist beleefd. Voor grotere groepen worden meerdere ballonnen ingezet.

Voor aanvang van de ballonvaart:

Hoe goed alles ook is georganiseerd en gepland, de weersomstandigheden van het moment bepalen of de vaart daadwerkelijk kan plaats vinden. Daarom is er op de geplande dag van de vaart telefonisch contact over de weersverwachting en de precieze verzameltijd. De ballonvaarten in de zomer vinden ‘s ochtends 2 uur na zonsopkomst of 2 uur voor zonsondergang plaats. In de winterperiode kan er gedurende de gehele dag gevaren worden.

Op de thuisbasis van IkeAir in Frederiksoord wordt u gastvrij ontvangen in onze Zweedse Tipi-Tent. De vaartplanning wordt doorgenomen en er wordt gezamenlijk gestart met de opbouw van de ballon. Opstijgen vanaf uw eigen locatie behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.

Arrangementen

IkeAir.nl biedt een divers assortiment met arrangementen aan. Op deze manier wil IkeAir de ballonvaart zo mogelijk nog specialer maken:

Compleet overzicht van al onze arrangementen