Geef een IkeAir ballonvaart cadeau

Als er één cadeau is die voor een onuitwisbare herinnering zorgt, dan is het wel een ballonvaart. Het is het perfecte cadeau om samen nieuwe ervaringen op te doen of een geheel nieuwe beleving te bieden aan uzelf, vrienden, familieleden, kennissen of klantenrelaties!

U bestelt de IkeAir cadeaubon eenvoudig middels het contactformulier. De IkeAir cadeaubon wordt per post naar u toegestuurd, evenals de factuur en de informatie over de passagier(s). Wij vragen u de gegevens te controleren en indien deze correct zijn, de factuur te voldoen. De cadeaubon kunt u vervolgens zelf bij ons verzilveren.

 Note: Indien u geen bevestiging hebt ontvangen, check dan uw spam.

Bestel uw cadeaubon

  Naam:

  Telefoonnummer:

  Straat + huisnummer:

  Postcode + woonplaats:

  E-mail:

  Selecteer gewenste ballonvaart:

  Stuur mij een betaallink

  Klik voor meer info over de arrangementen

  Dit maakt een ballonvaart het perfecte cadeau

  01.

  Unieke ervaring

  Een ballonvaart is niet iets wat men iedere dag meemaakt. Het biedt een uniek perspectief van honderden meters hoog, dit is met geen enkele andere ervaring te vergelijken.

  02.

  Feestelijk & memorabel

  Een ballonvaart is een prachtige manier om een speciale gelegenheid te vieren, zoals een verjaardag, afstuderen of pensionering. Het markeert de gelegenheid op een manier die zowel feestelijk als memorabel is.

  03.

  Romantisch gebaar

  Voor koppels is een ballonvaart een uiterst romantische ervaring. Zwevend boven het landschap bij zonsopgang of zonsondergang, biedt het een intiem moment dat perfect is voor jubilea, Valentijnsdag, huwelijksaanzoeken, of gewoon om je liefde te tonen.

  04.

  Bucketlist ervaring

  Voor velen staat een ballonvaart op hun bucketlist. Het cadeau doen van een ballonvaart kan iemand helpen een levensdoel te bereiken, wat het cadeau extra speciaal en gedenkwaardig maakt.

  05.

  Verbinding met de natuur

  Tijdens een ballonvaart komen passagiers dichter bij de natuur en genieten ze van adembenemende uitzichten op landschappen, rivieren, bossen en dieren in hun natuurlijke habitat. Het is een manier om de schoonheid van de aarde vanuit een nieuw perspectief te waarderen, wat het een zinvol en verrijkend cadeau maakt.