Impressie

Omdat foto’s & video’s meer zeggen dan woorden en een sneak peek altijd fijn is!
Impressie IkeAir ballonvaarten 3
Impressie IkeAir ballonvaarten 1
Impressie IkeAir ballonvaarten 2
Impressie IkeAir ballonvaarten 5
Impressie IkeAir ballonvaarten 6
Impressie IkeAir ballonvaarten 6
Impressie IkeAir ballonvaarten 8
Impressie IkeAir ballonvaarten 9
Impressie IkeAir ballonvaarten 10
Impressie IkeAir ballonvaarten 12
Impressie IkeAir ballonvaarten 13
Impressie IkeAir ballonvaarten 14

Dit zeggen anderen over ons

gina G
gina G
Ballon varen doe je met Ike Air Voor de eerste keer in een ballon gevaren. Wat een geweldige ervaring! Het team van Ike maakt er een feest van!
Kees
Kees
Onvergetelijk Het was vanaf de start tot aan het eind een onvergetelijke ervaring. Meehelpen met het uitvouwen van de ballon tot na de landing alles in de trailer brengen. Het weer hielp ook enorm mee, wat een uitzicht. Ook de "doop" was geldig. Dit moet je echt zelf eens meemaken. Ike en zijn mensen hartelijk bedankt voor alles.
Immy P
Immy P
Wauw!! Fantastisch! Wauw wat een fantastische ervaring! Ike kan veel vertellen over de omgeving. Heeft humor en beantwoord al je vragen! Echt een aanrader. Fantastisch om mee te mogen maken! Wanneer je op zoek bent naar rust of gewoon de wereld eens van boven wilt bekijken dan ben je bij Ike zeker op het goede adres!
Kevin K
Kevin K
Dat was gaaf….. Wat een geweldig mooie ervaring. Helpen met klaarmaken en opruimen van de ballon. Ike kan mooi vertellen over het gebied waarover je vaart. Nederland van boven zien met eigen ogen is fantastisch. Als je een ballon vaart boekt hou er wel rekening mee dat afhankelijk van het weer is of het door gaat. Het kan dus gebeuren dat je meerdere malen moet verzetten, dit was voor ons overigens geen enkel probleem.
Tineke W
Tineke W
In een woord het was geweldig Vipvaart gehad. Het was geweldig van begin tot eind. Eric en Bert, de mannen van Ikeair. Betrokken ons overal bij. Gezellig, vriendelijk. Wij hebben genoten. In de lucht werd er van alles verteld van wat je zag. Kortom Geweldig.
Yannick H
Yannick H
Fantastische ballon vaart met IkeAir! Heel veel dank aan Ike voor de bijzondere luchtvaart die we samen met hem hebben mogen maken. Wat een unieke ervaring en een prachtige manier om over ons mooie landje heen te kijken. Goed georganiseerd! ook dank aan Bert en Luuck uiteraard! Nooit gedacht dat wij ooit nog een stuk grond rondom Frederiksoord en Vorrelveen zouden gaan bezitten.... Mannen, nogmaals dank!
Patricia G
Patricia G
Echt voor een ieder aan te raden. Wat een ontzettend fijne mensen zijn Erik en Kevin. Van begin tot eind alles in duidelijke en kleine stapjes uitgelegd aan onze verstandelijk gehandicapte zoon. Hij wilde al zolang met een luchtballon mee, nu samen met zijn vaste begeleider, zus en schoonzus de lucht in geweest. En wat hebben ze ellemaal genoten.
Jeroen te Riele
Jeroen te Riele
Top vlucht met een gepassioneerde piloot in een prachtige omgeving Geweldige vaart gehad met Ike en zijn team. Mochten overal bij zijn en mochten helpen. Kregen uitgebreide uitleg. Ook een prachtige omgeving. Gepassioneerde verhalen over de omgeving. En een super leuke afsluiting
Henk H
Henk H
Voor de eerste keer de lucht in met een ballon Het was voor mij de eerste keer dat ik een ballonvaart heb gemaakt. Dit was een super ervaring. Is zeker voor herhaling vatbaar. Zeer vriendelijke mensen, goede uitleg van wat er te verwachten is. Na de landing, die goed ging, gedoopt tot baron van Frederiksoord tot Oldemark. Wat ook erg leuk was.